Sarbatoare la Parohia Merisor

Duminica, 27 octombrie 2013, Parohia Ortodoxa Merisor si-a sarbatorit hramul, avandu-l drept ocrotitor pe Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir. Dupa Slujba Utreniei s-a savarsit Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie de catre un frumos sobor de preoti, in frunte cu Preacucernicul Preot Coroian Fabian, Protopop al Protopopiatului Ortodox Baia Mare. Din soborul de preoti slujitori au facut parte P.c Preot Pop Ioan de la Parohia Bozanta Mare, P.c. Preot Chanta Ioan-Alexandru de la Parohia Magheraus, P.c. Preot Ferestean Viorel de la Parohia Mocira, P.c. Preot Mociran Daniel de la Parohia Baia Mare Duminica Mironositelor, P.c. Preot Gherman Simion de la Parohia Baiut-Protopopiatul Lapus, precum si P.c. Preot Paroh Stoica Daniel, iar spre sfarsitul Sfintei Liturghii adaugandu-li-se si P.c. Preot Pop Petru de la Unitatea Militara.

Cu acest prilej, P.c. Preot Protopop Coroian Fabian a rostit un bogat cuvant de invatatura, trecand in revista preotii ce au slujit in ultimul timp la aceasta tanara parohie.

In aceasta zi de mare sarbatoare si bucurie pentru credinciosii Parohiei Merisor au participat si reprezentanti ai autoritatilor locale, in persoana D-lui Primar Anton Ardelean, a D-lui Viceprimar Dumitru Marinescu, a consilierilor locali, precum si a multor alti invitati.

Dupa incheierea Sfintei Liturghii, P.c. Preot Paroh Stoica Daniel a adresat un cuvant de multumire Parintelui Protopop Coroian Fabian, preotilor impreuna-slujitori, reprezentantilor autoritatilor locale, binefacatorilor, precum si tuturor invitatilor si credinciosilor prezenti in numar atat de frumos la aceste eveniment.

ALBUM FOTO

Retele sociale: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856