EVENIMENT ISTORIC-INTRONIZAREA PREASFINTITULUI IUSTIN AL MARAMURESULUI SI SATMARULUI

Mesajul Asociației Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Baia Mare căte toți tinerii din Episcopia Maramureșului și Sătmarului
Dragi tineri,
Cu ocazia Sărbătorii Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, membrii Asociației Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Baia Mare vă urează tuturor Sărbători binecuvântate cu liniște și pace!
Având în vedere evenimentul istoric al întronizării Prea Sfințitului Iustin al Maramureșului și Sătmarului, care va avea loc pe data de 27 Decembrie 2016, de Sărbătoarea Sfântului Arhid. Ștefan, Ocrotitorul tinerilor din Episcopia noastră, în Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare, vă îndemnăm cu dragoste frățească să participați alături de noi, într-un număr cât mai mare, pentru a-i fi alături Părintelui nostru Episcop în acest moment de bucurie pentru toți!
Deasemenea, vă rugăm să vă mobilizați pe rețelele de socializare accesibile vouă, pentru a forma grupuri de prieteni atât la nivel de parohie cât și la nivel de protopopiat, pentru a lua parte la acest fericit eveniment. Doritorii ne pot contacta prin intermediul acestei pagini, prin mesaj privat sau la sediul Asociației din Baia Mare, str. Gheorghe Doja, nr. 8.
Prea Sfințitului Iustin îi dorim păstorire îndelungată, cu sănătate și zel misionar care îl caracterizează, știindu-l un părinte și susținător neobosit al tinerilor!
Vrednic este!!
Întru Multi Ani Prea Sfințite Stăpâne!
Președinte ATOP BM
Pr. Ciocotișan Bogdan

Retele sociale: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856