LANSARE DE CARTE LA PAROHIA DANESTI

Preacucernicul Parinte Protopop Coroian Fabian a participat alaturi de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, joi, 12 mai 2022, la lansarea de carte a părintelui Dorel Michiș, parohul bisericii cu hramurile „Sfinții Împărați Constantin și Elena” și „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Dănești, Protopopiatul Baia Mare.

Evenimentul a avut loc la biserica parohiei în prezența părinților din protopopiatul Baia Mare și a credincioșilor și a fost precedat de rostirea unor rugăciuni de mulțumire și de binecuvântare de către Preasfinția Sa.

Moderatorul acestui eveniment cultural a fost Pr. Conf. Univ. Dr. Adrian Gheorghe Paul, prodecanul Facultății de Litere din cadrul Centrului Universitar „Nord” Baia Mare.

Cartea a apărut cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Iustin și se intitulează „Mântuirea omului-vocație, făgăduință și răsplată” tiparită la editura Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului și constituie teza de disertație a părintelui Dorel Michiș, sub îndrumarea științifică a Pr. Adrian Gh. Paul.

Retele sociale: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856