CONFERINTA PREOTEASCA DE PRIMAVARA

Preacucernicul Parinte Protopop Coroian Fabian a slujit alaturi de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului miercuri, 15 iunie 2022, la biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din localitatea Șomcuta Mare, Protopopiatul Chioar, la Sfinta Liturghie Arhiereasca care a precedat conferință preoțească de primăvară cu preotii ce apartin protopopiatelor Baia Mare, Lăpuș și Chioar. evenimentul a fost prezidat de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Preacuviosul părinte Arhim. Dr. Macarie Motogna, exarhul mănăstirilor și starețul Mănăstirii Rohia a susținut referatul cu titlul „Preotul rugător – mijlocitor între cer și pământ”.

Părintele Ciprian Eugen Coza a fost numit noul protopop al Protopopiatului Ortodox Român Chioar, cu data de 1 iulie 2022, după pensionarea preotului protopop Nicolae Petruș. Părintele Ciprian este preot paroh în Buciumi și, până acum, a deținut funcția de secretar al Protopopiatului Chioar. Atribuțiilor secretarului de protopopiat a fost preluate de catre preotul Ioan Ilie Bucșa, preot paroh la Șomcuta Mare.

Retele sociale: RSS Facebook Twitter Google del.icio.us Stumble Upon Digg Reddit

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856